(Android/iOS) War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game לפתוח מפתחות
Feb 16, 2022 8:57:22 GMT -5
Post by letttosacsore on Feb 16, 2022 8:57:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפתוח מפתחות ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game 2022 version ▞▞▞
הכל טוב אבל בבקשה קחו מכם תשלום על רמות זה מעצבן וטיפשי כי יכול להיות שאתם חוסכים כדי לקנות את המיכל או משהו אבל אז אתה צריך לשלם על הרמות ואני מרגיש שצריך לקחת את זה
חוויה מרתקת. הכסף גדל בחדות, ומאלץ אותך לשלם כסף או לצפות במודעות כדי להתקדם. שיטות בזוי. ברור חברה חמדנית. גם העובדה שהם אוטומטית גורמים לך לצפות בפרסומות. אין גם תגמולים, אז בבקשה אל תגיב בתשובה אוטומטית. ברור שיש לך שיטות מגעילות שטורפות ילדים שלא יודעים טוב יותר. עריכה: >משאיר ביקורת כנה >החברה מרגישה עלבון שאני לא אוציא דולר, לא מגיבה לנקודות אחרות
המשחק מהנה בכלל אבל אתה לא מקבל הרבה מטבעות אתה צריך לחסוך או אם יש לך את הכסף אתה יכול לקנות בדרך שלך
זה כמו מלחמת עולם אבל גרסת 8 סיביות היוצר עבר טוב ואני אוהב את זה הלוואי והיית עושה אחד שני אבל מודרני אבל 8 סיביות
המשחק אפילו לא מאתגר והוא בעייתי ברוב הרמות שהאויבים אפילו לא משרים עד שתצליחו ממש לפני הדגל שלהם.
האמת, המשחק הזה נראה מדהים. וזה באמת חבל שהמפתחים השקיעו זמן וכסף על האנימציה רק כדי שהמשחק יהיה סוג של בלה.
כיף אבל זה משתלם לנצח. לא מקורי. אם זה לא היה P2W זה היה 5. ופרסומות אחרי כל משחק די מעצבנות אבל כמובן שאתה יכול לשלם כדי להסיר אותן. -_-
טוֹב
משחק מהנה, אבל הצורך לחכות 12 שעות או לטחון 30 גפרורים כדי לקדם את המשחק זה יותר מדי טרחה. שלא לדבר על 30 המודעות שזה יאלץ אותי לצפות.
הייתי נותן 5 כוכבים אם לא תצטרך לחכות כדי לשחק אחרי כל מיקום ולשלם עבור חדשים.
ממליץ בחום על האפליקציה הזו זה משחק מלחמה נהדר אני נהנה מאוד יש הרבה רמות ומשחק מדהים לחלוטין לכו על זה אם אתם מחפשים משחק מלחמה אז זה בשבילכם... 💯
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Estrategia Estrategia kpbc
משחק הדו מימד הטוב ביותר אי פעם. הגרפיקה מהממת. המנגנון הוא שהקול מרגש. ממש אהבתי את המשחק הזה. שווה לנסות.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategiespel Strategie lzs
כיף בהתחלה אבל לא נהיה מאתגר במיוחד. מגוון מוגבל של אויבים המציעים מעט אתגר. עברתי את המשחק הזה בלי להפסיד אפילו קרב אחד. קונספט הגון מספיק. אומנות מגניבה. משחק חסר ברק הופכים את זה למשחק נייד נשכח.
הבינה המלאכותית פועלת לעזאזל, כך שתכין את כל החיילים שלך לאחר דקה אחת של המתנה רק עד שהם יתפוצצו על ידי הפצצות הבלתי מוגבלות של הבינה המלאכותית. גם מסיבה כלשהי, אם אתה מסיים את הרמות הראשונות כמו 20, זה גורם לך לחכות 12 שעות כדי לשחק יותר או גורם לך לשלם 300 מטבעות כדי לעשות את זה עכשיו. זה די מוזר.
משחק נהדר!
מטבעות טובים למדי הם נמוכים עד כדי גיחוך לתגמולים ואתה צריך לחכות 12 שעות כדי להגיע לרמה הבאה אחרי 3 הרמות הראשונות, אלא אם כן אתה רוצה לשלם כמעט את כל המטבעות שאספת (300 מטבעות)
אני אוהב את המשחק הזה, אקשן ללא הפסקה וכל כך הרבה דמויות. הדבר היחיד שאני לא אוהב זה כמה מעט זהב אתה נותן בכל סיבוב. אבל בכל זאת, המשך בעבודה הנהדרת! הדבר היחיד שבגללם הסרתי את המשחק הזה הוא בגלל מתי אתה מסיים את המשחק... אתה צריך לשלם כדי לשחק יותר...
יותר מדי מודעות. לא מספיק משחק. המשחק קל מדי מלכתחילה, ואז הוא נהיה קל עוד יותר ככל שאתה ממשיך לשחק. הרמות כמעט זהות כי הקושי נע לאט מדי. לאחר 25 רמות של ביצוע אותו דבר שוב ושוב, אתה צריך לחכות 12 שעות כדי להמשיך לעשות את אותו הדבר שוב ושוב. ואז אחרי 80 רמות המשחק מסתיים בפתאומיות ואם אתה רוצה להמשיך לשחק (מסיבה מטורפת) אתה צריך לשלם כסף אמיתי. מה אני עושה עם החיים שלי? מעירים.
אל תשלם עבור העדכון הסופי של 7.99. קניתי את הזבל הזה וזה נגמר תוך 10 דקות נוספות
למעשה, אני מקבל הרבה יתרונות מהמשחקים האלה לבד ואחד המשחקים האהובים עליי הוא עיצוב גרפי נחמד מאוד. עתיד גדול במשחק הזה.
משחק מהנה רק הלוואי שהם לא היו כל כך קמצנים עם מטבעות, פחות מפרסומות רבות אבל אני מבין שאתה מרוויח את הכסף שלך מפרסומות. אבל אני לא אוהב את האפשרות לקנות מטבעות במשחק הזה כשאני יכול להיכנס למחשב ולשחק במשחק הזה בחינם לגמרי ללא פרסומות ובאיכות טובה יותר!
תגרום לך לחכות כמו שאני חושב כמה שעות אם אתה לא רוצה לשלם כסף כדי להגיע לשלב הבא אז זה מיותר לשחק
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Стратегії gjff
حي مس
זה כיף וסוג של ממכר אבל יחד עם זאת זה המשחק הכי מטומטם ששיחקתי אי פעם. שיחקתי כבר כמה שעות קיבלתי רק יותר מדי 200$ אבל השדרוג הבא הוא 1000$ ואז השדרוג הגדול ביותר זה 5500$, שימו לב שאתם יכולים לקבל בערך 50$ עבור כל משימה שיכולה להימשך למעלה מ-20 דקות אז קחו מה שאתם רוצים.
שלושת הכוכבים הם בגלל שזה היה דגם פשוט מאוד, זה לא באמת יכול לעשות שום דבר כדי לשלוט ביחידה כדי להיות משחק דבר נחמד אז פשוט תן לזה 23Stars
משחק נהדר ומהנה. גרפיקה פשוטה וטקטיקות מלחמה קושרות אותך למשחק לאורך כל הדרך. אחד ממשחקי המלחמה הטובים ביותר ששיחקתי בהם. ❤️❤️❤️
ניסית ליצור את הגרסה הניידת של משחק המחשב המקורי. אני נותן אביזרים אבל במשחק המחשב נאבק, זה קל מדי. ממש משחק לכל אחד מתחת לגיל 3. 😅
רעיון כיפי נחמד. עם זאת, הפרסומות הבלתי ניתנות לדילוג על רק משחק משימה הן לא ללכת. הם הרסו לי את המשחק ולכן הסרתי את ההתקנה. אני אמצא משהו אחר לזמני.
משחק לא רע, אבל זה *באופן* יותר מדי מושך כסף. אתה מקבל ~ 20 מטבעות לרמה, אבל אתה צריך מאות (אם לא אלפים) כדי לקנות חיילים חדשים. עדיף לך פשוט לשחק במשחק הפלאש הישן שהאפליקציה הזו העתיקה. גם טווח התעלה של הצלף קצר יותר מטווח התנועה שלו?? משחק די לא עקבי imo
זה משחק טוב מאוד. ודרך טובה להעביר זמן. אני אוהב את זה. פשוט ומהנה לשחק. משחק פשוט אבל זה מאוד כיף
גרפיקה טובה. המשחק קל מדי. בכל פעם שניצחתי רמה לא קיבלתי את המטבעות והמשחק התחיל מחדש. מאחד את זה. אל תשחק בו.
זה משחק טוב מאוד. אם אתה רוצה, אתה יכול לראות כמה משחקים טובים יש לי. הגרפיקה והאיכות היו טובות מאוד, אבל אחת החוויות הטובות שלי היא שמגיע לה להיות 5 כוכבים
קל מדי פשוט מדי. עברתי את ה-r25 lvls הראשון בזריקה אחת (לא איבדתי פעם אחת) תשומת לב Zzrthe אמר לי שאני צריך לחכות 12 שעות או לשלם 300gold (די יקר) לא היה לי מספיק אז הוא המליץ לי לשלם במזומן אמיתי עבור זה. .. לפחות זה לא היה חומת תשלום בפועל (ולכן 2 כוכבים), אבל בהחלט קל מדי.
משחק פנטסטי, מזכיר לי משחק פלאש ישן של פעם. בהחלט טוב לכל מי שמרגיש נוסטלגיה, ויש הרבה, הרבה, הרבה יותר רמות ממה שציפיתי מהמשחק הזה. הספרייטים כולם מצוירים היטב ומתאימים לעידן (למרות שהתותחן הוא רמבו). עם זאת, ביחס לאותה דמות, זה לא ממש מרגיש כאילו הוא משתמש במקלע, ויותר כמו רובה בעל עוצמה גבוהה. אני מקווה שזה יתוקן, כי כרגע נראה שהרובאים הרגילים יורים מהר יותר ממנו.
המשחק יכול היה להיות קל 5 כוכבים אבל אסור לאפשר לבוטים להשתמש במטוסים imo. אני בונה צבא ואז נכנס מטוס אחד ומנגב אותו כאילו כלום אני צריך לבזבז כמו 30 דקות על כל רמה ואני מקבל 30 מטבעות או פחות בכל סיבוב אז אני לא יכול אפילו לעלות רמות דמויות שמשחקים משלמים כדי לנצח
גרפיקה נראית טוב. יצירת המטבעות יכולה להיות טובה יותר מכיוון שמשחק משימות ישנות נותן לך יותר או מצב ארגז חול להכנת עוד מטבעות
המשחק קל מדי ללא אתגר. כל מה שאתה צריך לעשות הוא ספאם יחידות ראשונות שאתה מקבל ולגרום להן למהר לצד האויב ללא חשש לשום דבר אחר.
משחק טוב, אבל מנסה ללכוד אותך לבזבז כסף. לא התרשם. גם קל מדי, אתה יכול להשלים את המשחק רק עם החיילים הבסיסיים.
המשחק מבריק בפשטותו, הדבר היחיד שחסר לו זה כמו סימן לתגמול ואולי כמו תגמולים על הישגים, אם תגיע לשלב שמתקשה להתקדם והאפשרות היחידה שלך היא לטחון, התגמולים על החזרה לרמות קודמות ולהרוויח מספיק כדי לקבל יותר יחידות זה נמוך מדי וייקח לנצח, מלבד זה, משחק קטן ומדהים
מאוד כפי ומהווה את החוסר ועדאות של החיילים בצור טוב מאוד
יש לו גרפיקה די הוגנת למשחק מפוקסל ויכול להיות כיף לשחק. הבעיה היא שזה עוד אחד מהמשחקים האלה שרוצה את הכסף שלך ויש לו מבנה משחק גרוע. המשימות שאתה עושה הן קלות מדי (עשיתי 50 בלי להפסיד) ואין ריבוי שחקנים שיהפוך את זה למהנה, מאתגר ומסקרן יותר. מפתחים אם תקראו את זה, אני מקווה שתוכלו להקשות ולהגדיר מצב מקוון/רב שחקנים. גם הקרבות המותאמים אישית תקולים מכיוון שלא ניתן להגדיר את המספרים
ובכן Wh Vgsgsgdhhdh יש אה ואני חושב שכאן היו האיחולים העולמיים בפעם הראשונה בעולם של ch l bio בין ah של ch בין שניים של ch במערכת מספרים והשניים האחרים הם אלה שבהם אתה נמצא ללמד אותם להפוך את יום חג המולד גברתי למה שהם רוצים ואיך הם יכולים להגשים את חלומות החיים שלהם במעונות ילדים במדינה קטנה עם הזוויות החשובות ביותר בחייהם כדי לגרום להם להרגיש בטוחים יותר בדרך שבה אנחנו היום w
WindWings: Space Shooter Arcade nyu
מאוד מציאותי למשחק של 8 ביט פיקסלים וזה מאוד כיף וממכר
אני די בטוח שזה העתק והדבק של משחק פלאש ישן על משחקי שריון ששיחקתי בו כנראה קצת יותר מדי. אז כשאני אומר שאפילו רעשי הפצצות ורעשי המלחמה ברקע היו כמעט במקום, חשדתי קצת אבל בסך הכל משחק נהדר, האם אשחק גם את זה? בטוח.
המשחק הזה כל כך מדהים אבל קשה לנצח רק אל תוותרי מה אתה עושה כי אם תוותר אולי לא תשחק במשחק הזה יותר תמשיך כך
מעולה
למשחק חינמי אני מניח שזה הגון רק חוזר על עצמו מאוד ואחרי אזור חדש אתה צריך לשלם כסף או לחכות 12 שעות
משחק מדהים רק הלוואי שהיחידות לא היו במחיר מופקע! גם חסר יכולת לשחק חוזר! ברגע שאתה מנצח את הרמות, אתה צריך לשלם $5-$10 USD כדי לפתוח יותר או לשחק מחדש את אלה שלא נעולים שלך בשיעור אשראי מופחת מאוד וזה מבאס! Dev בבקשה הוסף מפות שנוצרו באקראי, והגדל את תשלום הכסף!!!
אוקי.. כל הכבוד למפתחים שעשו משחק די נחמד וממכר. אבל יש לי 2 בעיות 1. למה אתה מרוויח כל כך מעט כסף ממשימות עבור חיילים במחיר שערורייתי? חלקם ניתנים לכוח בקלות על ידי חיילים כמו רובאים. 2. למה אני צריך לחכות 12 שעות (חצי מהיום שלי) רק כדי להמשיך לשחק כמה משימות בכל פעם? אני אחכה לזה 30 דקות. אני אפילו אחכה עד 3 שעות. אבל לאיכות וסוג המשחק זה, 12 שעות. זה רחוק מדי. 3/5