(Android/iOS) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games rohkem kristalle häkkida
Feb 16, 2022 9:12:15 GMT -5
Post by letttosacsore on Feb 16, 2022 9:12:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ rohkem kristalle häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
See oleks olnud hea mäng, kui mäng oleks pärast allalaadimist aeglane liikumine ja siis läheks välja. Ma ei viitsi mängida, see jätkub, mis on mängimise mõte, arendajad hoolivad ainult sellest, kui mängijad kulutavad raha, enne kui nad midagi parandavad
Nyc
Peen
Ma ei tea, sest see ei lase mul mängida
Kena mäng
Mulle meeldib see juba praegu, mulle meeldib selliseid mänge nagu see, sest mulle meeldib asju kujundada ja enda omaks teha
Väga väga väga halb😠😠😠
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Symulacyjne ttm
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Симулације jxmz
Cooking Sweet: गृह डिजाइन, रेस्तरां बावर्ची खेल असल की नकल वाले गेम zkfy
Tore
Wrestling Revolution Спортивні fug
Mulle meeldib see mäng
Tehke sama looga mehe teine osa, parema graafika ja paremate versioonidega ning uhiuued võimendid ja Easy Hard tasemed ning uhiuued võimendid, mida saaksite mängudes mängida
Lõbus hoiab sind mängimas.
See on kombinatsioon sellest, mis mulle mängus meeldib, au loojale.
Huvitav
Ma armastan seda nii väga, see on parim mäng, mille ma kunagi avastasin! Kui see on intensiivne, ma armastan seda, sest ma saan SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Kõik, mis mul selle mänguga on olnud, on probleemid. Täidan tasemeid ja see lülitab välja, et ma ei lase mu asju üle ja ei anna mulle tähti. Ma võin mängida samal tasemel 5 korda ja ei saa kunagi tähti. See mäng oli lõbus ja nüüd on joke.it hangub pidevalt ja lööb mu minema enne, kui ma isegi mängida saan.või reklaamid keset taset, siis külmutatakse ja lülitatakse välja.ma ei soovita seda mängu
See on väga lõbus ja hoiab mu tähelepanu
See on tõesti lõbus ja lõõgastav
Suurepärane graafika, mida on lihtne juhtida
Mulle meeldib, et maja kaunistamiseks on lihtne tähti saada. See tekitab sõltuvust. Sa pead seda mängu mängima.
Mulle meeldib see mäng, aga ma ei saa restorani minna
Lõbus mäng, armas graafika ja lugu
Ma armastan seda mängu, ma naudin seda mängu
Väga raske mäng, kuid see on suurepärane 😻
Õpetus jäi minu jaoks katki. Kui teil palutakse vajutada notepadi või midagi muud, suumib see nurka ja saan vajutada ainult seda nurka. See jäi nii igaveseks, nii et ma arvan, et see on nüüd ainult minu mäng, kui asjad on olulised, tõstab see lihtsalt nurga esile. Muidu on lõbus.
Mulle väga meeldib kokandusmänge mängida ja mulle meeldib neid mänge väga mängida
Tere! Mulle väga meeldib seda mängu mängida, mulle meeldib nii kaunistus kui ka toiduvalmistamine. kuid ma ei tea, kas uue hoone kohta on värskendusi, kuna olen juba kõik kaunistused ostnud. aitäh!
Hämmastav lugumäng Mängin mängu rõõmuga ja see mäng meeldib mulle... Mul pole vabandust, seega annan 5 tärni.
Üks mu lemmikmänge, aga kui ma saavutan rameni restoranis 18. taseme, siis mäng hangub ja kuigi olen selle läbinud, ei saa ma kunagi järgmisele tasemele tõusta, palun parandage see!!
Надад өгөөч хөөе
Noh..see on tore mäng, kuid see jätab palju vahele ja ma ei saa teisi ruume ega kööke alla laadida..see ütleb, et Interneti-ühendus puudub, kui internet on sisse lülitatud ja mul on piisavalt andmeid. Palun lahendage see probleem võimalikult kiiresti
Mulle see nii väga ei meeldi
Ma tahan seda, mängida 🤑
ON MEEL, KUIDAS ON KOGEMISE MÄNGU JA DEKUMISMÄNGU KOMBINEERIMINE ÜHES. MÖÖBLI VALIK ON KA KENA JA TOIDUVALIK KA 👍🏽
Ma vihkan neid mänge, mis algavad pealesunnitud õpetusega. Ma tahan, et saaksin muusika vaigistada ja enne mängu vaadata. Ei näe rakenduse avamiseks 2 sekundit. Pole mängu kunagi mänginud
Selle kool
Armastan seda mängu ja võiks mängida tunde, kuid see lööb mind PIDEVALT välja! PALUN PARANDAGE SEE
Nii hea mäng meeldib!