Post by letttosacsore on Feb 16, 2022 9:15:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód növelő tokenek ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Túl nehéz a frissítéshez plusz jethez, még akkor is, ha a jet upgrade plusz siker arány nő
Még mindig szeretem ezt a játékot. Bárcsak könnyebb lenne gyorsabban feljebb hozni a repülőgépeket, könnyebb lenne a hordozó kék nyomatokat szerezni.. ezen kívül még mindig fantasztikus játék.. Már régóta játszom ezzel a játékkal, és nem látom Hamarosan abbahagyom ezt a játékot..
Amikor megjelenik a világfőnök, a játék túlságosan lemarad, a jobb fejlesztőnek javítania kell, hogy ne legyen késés, amikor megjelenik a világfőnök
Twisted Worlds Поиск Предметов Приключения nua
Élvezem ezt a játékot. Csak néhány dolgot érdemes megjegyezni. Nehezen szerez hitelt a bázisok meghódításáért. Folyamatosan korrekciós problémái vannak. Teszel-e lépéseket ennek kijavítására? További jó munkát. Nagyon szeretek játszani ezzel a játékkal, de arra késztesz, hogy frissítsem a rendszeremet, és ezt jelenleg nem tudom megtenni. Ennek eredményeként nem tudom játszani ezt a játékot. Nagyra értékeljük az Ön hozzájárulását ehhez. Köszönömq11qq
Jol letud kőtni
folyton kidob 😡
Jó, meglepően jó 😁. 13 szintén tartok és nem kell költeni rá, ha odafigyelsz jön az arany is.
Nagy fizetés a győzelemért, ha nem tudsz fizetni, sok időt kell töltened minden nap, hogy erős legyél. Nem egyensúlyban van, mert a pénzt költött játékosok erősek lettek, a szerver én csak 3 napos voltam, túl sok ajánlat a boltban, mint a piacon. .
Összeomlik az idő nagy részében online problémák vagy egyéb problémák miatt?
A problémát az látom, hogy amikor átalakítod az elfogók tervrajzát, akkor 3-ra van szükség a konvertáláshoz, és visszakapod ugyanazt, amit átalakítottál, nincs értelme. Időpocsékolás és játékmenet
Nagyon élvezem a játékélményt, csak azt kívántam, bárcsak használhatná az összes hordozót egyszerre, ezért adok rá 4-et az 5-ből, de minden más nagyon jó és pontos. nem kell rengeteg pénzt befektetned a növekedéshez, de időt kell szánnod arra, hogy elérd a 17-es szintet, ahogy én tettem, majd csatlakozz egy szövetséghez, és ugrásszerűen segíteni fognak. Azt javaslom, hogy keresd az USA-ban lévő szervert, ha sokszínűbb embereket szeretnél keresni. nekik is van 1 dolláros frissítésük, ami segített
Nagyon nem vettem a játékot...
Hello Joycity, csak feltöltöttem egy kis pénzt gyémántvásárlásra, a pénzemet levonták, de az előfizetési kínálat nem került hozzáadásra a számlámhoz. Nem akarom visszakapni a pénzem, csak azt akarom, hogy aktív legyen a gyémánt-előfizetés. Ó, van még egy kérdés, a legtöbb barátom és a Google Play véleménye szerint ha pénzvisszatérítést kérünk, vagy reklamációt kérünk a számlánkra nem felvett feltöltésért, a joy city 10 évre letiltja a fiókot. ez igaz? Kérlek, adj tanácsot. Köszönöm.
Nem szabad folyamatosan megtámadnia az embereket, hanem kapnia kell egy pajzsot, miután a bázist teljesen megsemmisítették, és korlátozni kell, hogy milyen szintek támadhatnak, akik 32-es szintű támadása 10-es vagy 20-as szinten olyan igazságtalan és élvezetes.
Szeretem ezt a játékot, hogy valósághűbb, mint bármely más tengerészgyalogos játék, de van egy probléma, hogy az emberek folyamatosan támadják a bázisomat, ez bosszantó, de még mindig öt csillagos értékelést adok rá, ez egy szórakoztató játék. Még mindig szeretem ezt a játékot, de ez a kedvenc tengerész játékom
Gunship Battle Total Warfare Strateške igre ilt
Gunship Battle Total Warfare Strategiya xfex
Életem egyik legrosszabb játéka, amit játszottam
Nagyon jó játék, de... Sok pénzt kell költened, hogy megerősödj :V. De továbbra is élvezze a játékot anélkül, hogy pénzt költene rá.
Ne pazarolja az idejét a játék letöltésével. Ez unalmas. És a drágakövek drágák.
zsír
Ez a játék nem is olyan rossz, hanem azért érdekes, mert itt lehet szocializálódni, barátokat szerezni, ellenségeket, sőt szerelmeseket is szerezni, nem fogok minden javaslatot megemlíteni, csak azt veszem észre, amikor ez a játék hetente ad promóciós kódokat, és többnyire az összes promóciós kód tartalmaz olyan dolgokat, amelyek csak az alacsony szintű admirális számára hasznosak, úgy értem, hé, örömöm, mi magas szintű játékosok régebb óta itt vagyunk, mint azok az alacsony szintűek, de nem gyűlölöm, de miért. ez igazságtalan.
Jó játék, de ez pénzgödör, legyen bölcs, hogyan költi el a gyémántokat, és milyen csomagokat vásárol valójában. Közel sem adnak annyit, hogy 100+ dollárt fizessenek.
Internet semmi gondom....frissítés előtt rendben van frissítés után mindig van probléma az interneten
Gunship Battle Total Warfare Strategy hqbb
Gunship Battle Total Warfare Strategy uyu
Csodálatos játék, de úgy érzem, hogy az arany egyszerűen túlterhelt, és túl sok lesz belőle. Valószínűleg csak arannyal jutottam el a 10-es szintre.
Nagyjából ugyanaz a fejlesztő játék, mint bármelyik másik, de szeretem a csaták után elérhető filmszerűséget.
Őszintén szólva izgatott voltam, és alig vártam, hogy játsszak ezt a játékot. Csodálatos a grafika, és a részletek is kitűnőek. Nagyon ígéretesnek tűnt, amíg le nem kellett törölnem. A játék túlságosan bonyolult, és egy ponton olyan sok elem volt a készletemben, hogy egy teljes napomba telt volna mindegyiket elolvasni, ha volt időm rá. Ezenkívül az agresszív, „arcodon” nyomás, hogy vásároljon dolgokat a boltból, némi munkát jelenthet. Összességében hangolja le a játékot, kérem.
Azért szerkesztem, mert úgy érzem, ez a játék több dicséretet érdemel, mint amit legutóbb adtam neki. A Gunship Battle a depresszió elleni terápiám. Megnyugtat és boldoggá tesz. Ez szórakoztató és könnyen megtanulható. A bolt nem drága, ha úgy dönt, hogy pénzt költ, amit én teszek. Határozottan NEM fizet a játékért. Teljesen lejátszhatod egy fillér költése nélkül. Az öröm nem kapzsi. Nagyszerű ügyfélszolgálatuk van és nagyon kedvesek. 5 csillagot adok erre a játékra, mert nem tudok többet adni. Köszi Joycity!
Rengeteg tevékenység és élénk közösség.
Szeretem ezt a játékot, bárcsak 1-nél több AC Carriert telepíthetnénk, és könnyebben mozgathatnánk a hajókat és a tengeralattjárókat, de 900%-ban szeretem ezt a játékot
Azt szeretném mondani, hogy amit lentebb mondtam, az az igazság volt és zavaró számomra. DE A FEJLESZTŐK VISSZA KÉRTEK HOZZÁM, HOGY MEGJAVÍTJÁK A HELYZETET. Ne kérjen visszatérítést semmilyen összegért. Mindenképpen rá fognak fizetni érte, és vagy 10 évre leállítják a fiókodat. Ki vagyok zárva a fiókomból, mert kértem egy 1 dolláros drágakőcsomag visszatérítését. Még mindig megvannak azok a drágakövek, és most a néhány ezer dollárt érő számlám nem engedi, hogy játsszak, és eltiltottak a játéktól.
Eddig nagyon jó
Szeretem ezt a játékot!!! Mindig is pilóta akartam lenni, de a szemem nem elég jó hozzá, de ez a játék visszaadta ezt az érzést!!!
A kijelző azt mutatja, hogy nem sikerült letölteni
Nagyon szeretem, továbbfejlesztem, és elérem a legtöbb elvárásunkat