Post by letttosacsore on Feb 16, 2022 9:18:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب استقامت بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Tank Hero 2022 version ▞▞▞
عالیه ممنون
اوم این بازی فوق العاده است بازی کردن کمی سخت است، زیرا وقتی عکس میگیرم، دست من صفحه نمایش را مسدود میکند، اما در غیر این صورت یک اتلاف وقت عالی است.
Tank Hero Arkádové iiu
سلام من نازنین زهرا شیوانی و داداشم مهدی شیوانی از شهر فریمان است.من ۱۰ سالمه و داداشم ۷ سالشه ما این بازی رو نصب کردم خیلی خوب بود این بازی رو خیلی دوست داشتیم😍
علیه
کاملا استاندارد هر چند کنترل های خوب و سرگرم کننده اگرچه می تواند خسته کننده باشد
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
عالی 👍👏
Tank Hero Arcade jmea
کیرم تو دهنش سرویس
ایده خوب اما کنترل احمقانه و احمقانه
هیچ چیز جالبی برای بازی نیست
من در کودکی این بازی را انجام میدادم و دوست داشتم این بازی را هنوز انجام دهم. و بله سرگرم کننده و چالش برانگیز است!
بازی نفس گیر!!. فضای کمی می گیرد اما گرافیک و گزینه ها عالی هستند. یکی از بهترین بازی هایی که تا به حال بازی کرده ام امتحان کن . من آن را بهترین پیدا کردم
من واقعا نمی دانم چرا این بازی محبوب است. تنها کاری که شما انجام می دهید این است که تانک خود را حرکت دهید و شلیک کنید، من سعی کردم واقعاً این بازی را دوست داشته باشم اما خیلی سریع خسته کننده می شود. من به موارد بیشتری نیاز دارم، اگر بتوانید هر چیزی را سفارشی کنید کمک بزرگی خواهد بود.
نصب کنید عالیه عالیه عالیه عالیه عالیه عالیه عالیه خیلی خیلی عالیه
بازی گذر زمان
بسیار عالی
کنترل های سخت و شما نمی توانید یک مخزن متفاوت دریافت کنید. همچنین به نوعی خسته کننده است
شما بیشتر، موسیقی عالی، صداها و اکشن بیشتری می خواهید.
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strateginiai blt
این بدترین است
این بازی خیلی عالیه دست سازندش دردنکنه حتما نسب کن👍
این بازی بسیار لذت بخش است و در مدت زمان 5 تا 10 ثانیه قابل دانلود است.
هی توسعه دهندگان این بازی را به مدت 8 سال بازی می کردم و منتظر آپدیت بعدی مانند چند نفره از طریق هات اسپات و آنلاین بودم تا با دوستان بازی کنید و دشمنان نقشه های مو یا حتی دنیای ماموریتی مانند بازی در برخی موارد مانند جنگ تانک ها و موارد دیگر را اضافه کنید. چیزهای سرگرم کننده امیدوارم شما بچه ها این را ببینید و من برای سال های دیگر منتظر بمانم تا بازی توسعه دهندگان TANK را به روز کند.. O BTW IM فقط 10 سال دارم برای این بازی از شروع من
عالی بود ولی یکم سخته واسه همین یه ستاره کم کردم هیف سخته فکت😧
چرااااا نصب نمیشه
گرافیک خوب است اما دیگران با من موافق نیستند. اگر توانایی ها و پاور آپ ها وجود داشته باشد، افزوده خوبی خواهد بود.
آقای پباید تانک بخری اگر نمیشه نظرت درسته
بد💩💩🙈🙈😾🙀
بازی عالی!! به جز این واقعیت که هر بار که من صفحه کلید متن من را بازی می کنم بالا می آید و دید من را مسدود می کند. اگر نه به آن 5 ستاره می دادم
مشکلی نیست
عالیه و لی تانک خدش تیر میندازه
به سختی کنترل و شلیک در همان
Tank Hero Аркады yqs
کنترل ها سطل زباله هستند
این بازی رو می تونید به 9 مگابایت کنید
این بازی بسیار سرگرم کننده و سخت است، بهترین برای گذر زمان، و دوست داشتنی ترین تانک های زیبا است
بازی کردن این بازی خیلی سخت است. با شروع به این فکر خواهید کرد که بازی کردن با آن آسان است، اما سپس uoy متوجه خواهد شد که این بسیار سخت است.
هیچ وقت احساس خستگی نکردم اگر نبردهای آنلاین جهانی در دسترس بود، بهتر بود.
جالب است، اما تبلیغات کمی آزار دهنده هستند. دارم روی تبلت بازی میکنم شما واقعاً باید از 2 انگشت استفاده کنید. سرعت بازی بسیار سریع است. من نمی دانم چقدر می تواند روی گوشی قابل پخش باشد.