Post by letttosacsore on Feb 16, 2022 9:24:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ издръжливост на генератора на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star 2022 version ▞▞▞
След всяко ниво има реклами, които съсипват удоволствието от цялата игра😠😠😠😠😠😠
Обичам тази игра. всъщност съм на ниво 109 и наистина оценявам, че можем да променим външния вид на нашия играч😊😊😊😊
Получете Superstar Pin Soccer – Microsoft Store за bg-BG
Супер е игра
Мн е каква ама на мен към 890 ниво ми исписва очаквайте скоро а чакам от 1месец
Това е добра игра, но всеки мач продължава около 5 секунди и ВСЕКИ мач е последван от реклама! Може би 1 реклама на всеки 10 игри, но засега деинсталирам :-(
Това е добра игра, но е копие на играта "Football Strike". Той е малко променен от "Fottbal Strike" и в тази игра вие не стреляте дузпи, а правите план как да стигнете до целта и да контролирате изстрела си там, където не искате да стреляте към вратата. Има някои грешки, но има твърде много реклами.
Soccer Super Star Sports fve
боклук. Повече реклами, отколкото игра. Загуба на време.
Очаквах да е по-интересна
Тези игри са много готини и нямат реклами за нищо, което наистина мисля, че трябва да я опитате
Завърших всички нива на играта 😎. И мисля, че съм първият човек, който завърши всички нива, така че искам още нива за игра.....
Soccer Super Star – Приложения в Google Play
Топ 20 игри като FIFA 21 за Android, iOS и компютър ...
Добре
Тази игра е толкова забавна, но рекламите развалят забавлението. Сега, ако погледнете другите ревюта, този един човек каза да изключи вашия интернет, за да няма реклами, но това е трол/шапка, защото изключих wifi на телефона си и все още има реклами. Така че, ако видите ревюто на този човек, не му вярвайте.Но освен това силно препоръчвам играта, по принцип няма такова нещо като мобилна игра без реклами.
Страхотна игра
Soccer Super Star
Не е зле обаче е мн трудна rage quit твах мн пъти 😡
Soccer Super Star Spordimängud bynj
Най-яката игра.! Добре е от score hero. Единственото което не ми харесва е че не са реални отбори. ТЕГЛЕТЕ ВЕДНАГА!!!
Soccer Super Star Športne igre qqwv
Страхотна игра, но всички добавки правят невъзможно да се играе повече от 10 минути, преди да се разочаровате. Имате нужда от версия без реклами възможно най-скоро
В реалния живот съм във футболен отбор и ми помага да науча трикове, които не знам. Тази игра е толкова забавна!!!!
Soccer Super Star ספורט hlxw
Idare eder zaman gecirmek icin👍
Толкова много реклами и не можете да изберете да останете в един и същи клуб толкова дълго
Малко повече реклами може да сложите!
Обичам тази игра... Но нещата, които мразя са рекламите...
Хубаво, но бъдете оригинални, не копирайте резултат герой
Генератор Soccer Super Star: Пари и Звезди Hack Безплатно!
Супер
И така, колко грама пясък има в моята обувка, о, и играта все още не е изиграна. Изглежда добре BTW, защо футбол, а не футбол. Обратно към въпроса, че има много хора в моята обувка, не мога да разбера дали хора или пясък са в обувката ми От
Пътят към Real Soccer звездата. ... Soccer Super Star · Real Freestyle Soccer · Реалистична футболна игра, превъзходна графика и 100 -те нива.
Наистина приятна игра. Въпреки че персонализирането на вашия герой е изключително ограничено в началото, аз се наслаждавам на целия геймплей. Най-голямото ми оплакване са рекламите. Не, няма много от тях. Фактът е, че аз и синът ми обичаме да играем тази игра, но в рекламата има полуголо момиче, което прави някаква съблазнителна поза или връзка към безплатно приложение за чат на живо. Иска ми се да имам възможност да купувам без реклами. Ако наистина искат да правят пари от реклами, имат повече възможности да гледат реклами, за да получат повече персонализации 4 ur player
Никога не съм виждал такава игра и ме накара да се насладя в това време. Когато играя тази игра, сякаш играя в истински мач.
Тъпа игра. Много реклами.Когато ПРОТИВНИКА рита топката на май***** си. Вратаря е бъгнат . Ужасна е като голяма игра🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😠😾😾💢💢🖕🖕🖕🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️🙍♂️ !!Дано е банната .😾👺👺👹👹👺👹👹🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Твърде много добавки, които съсипаха играта, когато преминем ниво add add. Когато пропуснем гол, дойде добавката. Играта е добра, но поради твърде много добавки ме кара да напусна играта.
Фантастична ежедневна игра! Времето ми за пътуване във влака винаги беше заето.
Изненадващо приличен е, загубих цял следобед, когато го инсталирах за първи път. Само 3 основни критики: 1) трябва да рестартирате цяло ниво (до 3 отделни задачи), ако не успеете само 1 от тях, което е отблъскващо (основната причина, поради която спрях) 2) областите за игра често са ограничено, ограничаващо къде може да се играе топката 3) не е толкова дълбоко, колкото би могло да бъде, напредването не постига нищо друго освен нова прическа, ботуши и т.н. (всички козметични екстри, няма статистика на играчите за увеличаване)
Хубаво, но твърде много реклами.
Първоначално се опитват да покажат колко е добра игра, след което след всеки мач трябва да гледате натрапчиви реклами.
Играта е наред и страхотна само за много реклами
Твърде много реклами. Иначе забавна игра. Рекламите просто развалят цялото изживяване.
Наистина приятно футболно изживяване. Играйте стратегически удари и поддържайте този резултат нарастващ. Страхотна графика, брилянтен геймплей и безкрайна възможност за игра. Браво на разработчика!! ***** Игра на 5 звезди.
Харесвам играта, сега няма да се зареди след избраното ниво, няма да зареди ниво 235 просто замръзва
Каквото и да правите, резултатите от играта са предварително определени. Загуба на време.
Забавна игра, но бих искал да видя и защита.
Find the Difference 1000+ levels Dėlionė oro
Толкова лошо, ЗАЩО ВРАГЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАХВЪРЛЯ ТОПКАТА В ЗОНАТА ЗА ВИЖДАНЕ, ПЛЮС КАК МОЖЕ МАЛКО *OUT* ДА ПРЕПРАВИ НИВОТО?!
Пищовъ 2.0 APK for Android 6.0+. Version, 2.0 for Android 6.0+. Update on, 2020-05-13 ... Soccer Super Star. Varies with device. 50.000.000++.