Post by nofvestcascaris on Feb 20, 2022 1:55:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Fruit Candy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Fruit Candy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κουπόνια σφάλματος κώδικα εξαπάτησης ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Fruit Candy 2022 version ▞▞▞
Θα πρέπει να έχετε την επιλογή όπου μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα καραμέλας μόνοι σας
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και δεν υπάρχει τρόπος να τις απενεργοποιήσω.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, θα μπορούσα να έχω μερικές διαφημίσεις, αλλά υπάρχει ένα διαφημιστικό διάλειμμα μετά από κάθε γύρο, το χειρότερο από το να βλέπεις τηλεόραση!
Ενοχλητικές προσθήκες, μην δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή
Καλός
Με κράτησε απασχολημένη και χαρούμενη, ήταν ο φίλος μου σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης μου😍😍
Λίγο βαρετό. Όχι αυξημένη δυσκολία στο επόμενο επίπεδο, αλλά χαλάρωση.
Εύκολο και διασκεδαστικό παιχνίδι.
Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, κατευθείαν.Ανακουφιστικό από το άγχος
πάρα πολλές επαναλαμβανόμενες διαφημίσεις!
Το λατρεύω απλά εύχομαι να μην σταματάει
Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις 3 αστέρια σε ορισμένα επίπεδα
Πολύ καλό.........!!!
Ο ήχος πρέπει να διορθωθεί.
Ωραίο παιχνίδι
ΙΝΕ ΠΟΛΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! ΩΡΕΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΙ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΛΙΙ!! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΕΛΑ ΕΝΑ ΤΕΤΙΟ ΠΕΧΝΗΣΗΣ
Πολύ διαφήμιση ρε παιδί μου, ούτε το mega να ητανε
οκ καλο
μετά από 50 επίπεδα τόσες ανεπιθύμητες διαφημίσεις που εμφανίζονται 🖓🖓..σας δίνω μόνο ένα αστέρι..
Εξέι κολούσε στο 1592
είναι ντροπή να πετάγονται διαφημίσεις με πες και ικανοποιητικές στήσεις. να τις διαγράψετε κύριοι υπεύθυνοι και ανεύθυνοι. νττοπη και πάλι ντροπη
Ευχάριστο παιχνίδι, αλλά έχει πάρα πολλές διαφημίσεις!!
Το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά οι διαφημίσεις και τα αναδυόμενα παράθυρα με κάνουν να θέλω να το απεγκαταστήσω.
Sweet Fruit Candy Sestavljanke wkua
😆😆😆Τέλιο
Sweet Fruit Candy Réflexion uzqn
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό για να παίζετε, αλλά απλώς μισείτε όταν οι διαφημίσεις εμφανίζονται υπερβολικά. Μετά από κάθε επίπεδο υπάρχει μια διαφήμιση
V.g
Είναι πολύ κακό που πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή μετά την επανεγκατάσταση του παιχνιδιού..... Αναβάθμιση σε αποθήκευση προόδου... Σας ευχαριστούμε
Χαριτωμένα, αλλά πάρα πολλές ανεπιθύμητες διαφημίσεις σε κάθε επίπεδο
Απολαύστε το παιχνίδι, αλλά τελευταία το μόνο που κάνει η εφαρμογή είναι να πέφτει εκτός σύνδεσης ακριβώς στη μέση του παιχνιδιού
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και χαλαρωτικό. Μου αρέσει πολύ το αρκουδάκι.
Πολλές διαφημίσεις
Μετά από κάθε αγώνα λαμβάνετε 2 διαφημίσεις, σχάρα παιχνίδι, αλλά σε πολλές διαφημίσεις.
Λατρεύω πόσο χαλαρωτικό είναι αυτό το παιχνίδι, περίμενα τρεις μέρες για να φορτώσουν οι προγραμματιστές περισσότερα επίπεδα. αν δεν έχει φορτωθεί μέχρι το πρωί θα διαγράψω το παιχνίδι
Το εφτασα μεχρι 1600 επιπεδο δεν παει αλλο;?
αγαπάτε αυτό το παιχνίδι, σας απασχολεί και δεν χρειάζεται να περιμένετε λεπτά για να αποκτήσετε δωρεάν ζωές, συνεχίζεται μέχρι να πεθάνει το τηλέφωνό σας χωρίς χρέωση lol . Υπέροχο παιχνίδι.
Καλό παιχνίδι
Έχει δυνατότητες να γίνει καλό παιχνίδι. Κατανοώ ότι οι προγραμματιστές πρέπει να κερδίζουν χρήματα από αυτό, αλλά 2 διαφημίσεις ανά επίπεδο συν ένα επίμονο διαφημιστικό banner είναι υπερβολικό. Αυτός είναι κυριολεκτικά ο λόγος που οι άνθρωποι παίζουν παιχνίδια με το τηλέφωνό τους σε λειτουργία αεροπλάνου.
Εντάξει
Έφτασα στο νούμερο 6 ή 8 και αποφάσισα να κάνω πολλές ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ για τον όγκο του παιχνιδιού που καταφέρνεις να πετύχεις. Οπότε δεν αξίζει όλη η παρενόχληση. Σταγόνα σαν καυτή πατάτα!!!
Αυτό είναι το πιο μη προκλητικό παιχνίδι που έχω συναντήσει ποτέ. Νόμιζα ότι θα προσφέρει περισσότερα, αλλά επειδή είναι τόσο βασικό, ολοκλήρωσα πάνω από 250 επίπεδα σε μερικές συνεδρίες και το απεγκατέστησα γιατί δεν πήγαινε πουθενά αργά!
Sweet Fruit Candy Quebra-cabeça kld
Είναι απλό και καλό για τα παιδιά και είναι επίσης διασκεδαστικό.💜(ακόμα και υπάρχουν πολλές προσθήκες)
δεν μου αρέσουν οι ενδιάμεσες διαφημίσεις
Η διασκέδαση μου δίνει κάτι να κάνω όταν βαριέμαι.. επίπεδα θα σχολιάσω περισσότερα για το παιχνίδι (καλή δουλειά).............
Διασκεδαστικό και ευχάριστο. Το έχω τερματίσει 3 φορές και ακόμα με συναρπάζει
Καλά γραφικά αλλά τα κάνουν πιο ενδιαφέροντα
Πολλές διαφημίσεις! Πίστα και διαφήμιση!
Sweet Fruit Candy Slagalice lmt
Το παιχνιδι ειναι κορυφαιο, ειναι ο,τι καλυτερο!!! Με την Νουλα μου τονπαιζουμε καθε μερα!!! Εχω πορωθει τοσο που να φανταστειτε μαγκες οτι το εχω κατεβασει εδω μοναχα 4 μερουλες τωρα και εχω φτασει λεβελ 205!!! Ειναι τζαμι, ειναι πρωτο και πολυ κουλ!!! ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΖΑΜΠΑΛΑ ΜΑ!!!
Σας. το. Συνεσιτέχνες 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😍😍😍😍😍😍🤩🤩💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💚💚💚💚💚🧡 🧡🧡🧡💛💛💛💛💜💜💜💜💙💙💙💚💚💚🖤🖤🖤 ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️🖤☑️☑️☑️☑️☑️☑️✔️✔️✔️✔️️️️✔️✔ 💟💟💟💟💟💟💟◕ ◠‿◕)(◠‿◕)(✿^‿^)(✿^‿^)(✿^‿^)(✿^‿^)(✿^‿^)(✿^‿^)(◍•ᴗ• ◍)❤(◍•ᴗ•◍)❤(◍•ᴗ•◍)❤(◍•ᴗ•◍)❤(●♡∀♡)(●♡∀♡)(●♡∀♡)(●♡∀♡ )(●♡∀♡)(◍•ᴗ•◍)❤(◍•ᴗ•◍)❤
Kingdom Rush - Tower Defense Strategy wno
Τέλεια!!!