Post by nofvestcascaris on Feb 20, 2022 2:06:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ uzkrāta pieredze ▞▞▞
▞▞▞ Intl Fashion Dress Up Stylist 2022 version ▞▞▞
Izklaidējieties, līdz nokļūstat vairāku izaicinājumu priekšā, un jums ir 2 minūtes, lai izveidotu izskatu. Tas nav pietiekami daudz laika, un kā notiek punktu skaitīšana? Daži no izskatiem pat neatbilst izaicinājumam, un tomēr viņi kaut kā iegūst augstāku punktu skaitu un uzvar? Šķiet nejauši. Pazudusi interese.
Sveiki 👋 Šī spēle ir lieliska! Es neesmu meitenīga meitene, bet šī spēle ir pārsteidzoša! Dažreiz es vēlos izdzēst spēli, jo esmu no tās atkarīgs, tā piesaista jūsu uzmanību!
Man patīk l🌈♥️♥️♥️
drēbes neparādās, tas parādās kā tukšs bloks. kā es varu zināt, kurš apģērbs tas ir? Man ir 200 000 seifs, es pat nevaru atinstalēt un instalēt
Patīk atšķirības un zaļākas krāsas, bet mūzikai vajadzētu būt daudzveidīgākai
Tas ir labi, bet es nevaru saglabāt neko, ko nopirku ar monētām, tās tur nebūs
Nekas nav ideāls...
Kaut kā slikta spēle, jo, skatoties kleitas sludinājumu 👗 ir jāpatīk skatīties vairāk nekā vienu reklāmu, es gribēju noskatīties kleitas sludinājumu, bet tās bija 7 reklāmas, ja vēlaties to, netērējot tajā nopelnīto naudu bet, izņemot šo lielisko spēli modīgiem cilvēkiem, es dievinu šo spēli 🎮
jjjj
Tas ir forši, bet aksesuāru, kleitu, kreklu utt. izmaksas ir pārāk augstas...
Tāpat kā visi citi komentāri, preces ir dārgas, trūkst matu stilu. Daudzām reklāmām man šķita, ka es pavadīju vairāk laika, skatoties reklāmas, nevis spēlējot spēli. skumji, ka esmu pabeidzis abus posmus un tas piedāvā neko vairāk par šiem posmiem. Ir potenciāls, taču ir nepieciešams nedaudz vairāk strādāt un apsvērt, kā likt cilvēkiem spēlēt ilgāk.
tas sāka darboties nepareizi. Es mēģināju noklikšķināt uz kurpēm, un melni laukumi aizsedza viņas apģērbu un apavus! tas ir nežēlīgi! man patīk šī spēle, bet tiklīdz es to atjaunināju, tā izjauca visu manu pieredzi!😕😡
Izcila spēle. Lieliska drēbju skapju, apavu, rotaslietu, maku un aksesuāru izvēle, taču ierobežotas frizūru iespējas. 2 spēles profils. Stila dienasgrāmata ir viena spēlētāja profils, kurā mums ir jāsaģērbj klients īpašam notikumam bez taimera, turpretim stila pasākums ir divu spēlētāju izlases spēle (nevar sacensties ar draugiem) ar 2 minūšu taimeri un papildu monētu. bonuss uzvarētājam. Var izvēlēties dubultot atlīdzības monētas, skatoties noderīgu reklāmu. Cerība var turpināt spēli
Atjauninājums: joprojām nav jaunas vairāku spēlētāju spēles puses. - Mana mīļākā spēle, taču tai ir nepieciešams atjauninājums ar vairāk dēļu. Esmu pabeidzis vairāku spēlētāju pusi!!! Es to ātri pabeidzu. Lūdzu, drīzumā atjauniniet ar jauniem līmeņiem. Tad es atjaunināšu pārskatu. Bez tam un varbūt vēl dažām drēbēm tā ir mana mīļākā spēle. Es dzīvoju pēc grima un matiem. Katrai kategorijai pēc a var būt vairāk iespēju, lai gan tās ir tās pašas lietas, tāpēc, lūdzu, atjauniniet ar pavisam jauniem līmeņiem un apģērbu apaviem utt. Liels paldies.
Es tiešām esmu nosūtījis atsauksmi pirms un pēc tās nosūtīšanas, lietotne darbojās lieliski! Ignorējiet manu pēdējo atsauksmi, man patīk šī spēle! Ja kādam ir problēmas ar reklāmām, to nav tik daudz, kā jūs domājat. Es domāju, ka es atrodu reklāmas pēc katriem 6 līmeņiem! Un līmeņi aizņem kādu laiku, jūs varat veidot visu, ko vēlaties. Es ieteiktu šo spēli tā ir ļoti izklaidējoša, ja jums ir modē, varat ievadīt izaicinājumus. Bet es nedomāju, ka mēs sacenšamies ar īstiem cilvēkiem (tā ir problēma), izņemot to, ka tas ir mans FAVORĪTS!!!!
Uzvar neglītākais tērps. Ja tu iekārto kādu treniņu tērpā ar augstiem papēžiem un uzvar, spēles ir acīmredzami muļķīgas.
varbūt jums vajadzētu padarīt vairāk par brīvu un, lūdzu, padariet komentārus jaukākus, jo daži no tiem. bija mazliet ļauni, liels paldies
Nav slikti, bet šī spēle ir ļoti lēnas kustības spēle
Ok es domāju. Ir wayyyyyyyyyy toooooooooo manyyyyyy adddddsssssss!!!!!!! 😡 Man lēni. Un jebkurā laikā, kad pabeidzat vai dažreiz sākat modeļa pieprasījumu vai "misiju", tas tiek papildināts ar citu. Man bija arī problēma ar to, ka, ja vēlaties iegādāties citu kleitu vai jaunas kurpes utt., es maksāju tik daudz naudas. Ne par īstu naudu, bet jūs varat iegādāties vairāk par īstu naudu. Es neiesaku šo spēli, ja vien jums nepatīk papildinājumi un dārgas drēbes. Man tas patika, ja jūs kaut ko iegādājāties, tas tomēr ietaupīja.
Tas ir ļoti jautri, un man patīk, kā tu vari sacensties ar citiem
LABA SPELE
Es pirmo reizi lejupielādēju spēli, man tā patika, bet man nebija interneta savienojuma, ko es nevarēju darīt, bija spēlēt vairāku spēlētāju spēli, kas bija labi, bet pēc pirmajiem trīs līmeņiem es saņēmu desmit, tāpēc, kad tika teikts, ka ceturtajam līmenim ir nepieciešams internets, es biju mazliet apmulsusi, bet Tas bija labi, bet pēc dažām dienām dāma kļuva neredzama, un viss, ko es redzēju, bija drēbes un acis, un neļāva man mainīt ādu vai matus, tāpēc es saņēmu 8 no desmit
Pārāk daudz reklāmu, manuprāt, tāpēc es izdzēsu spēli un daži apģērbi nesakrīt, joprojām ir jāstrādā un jums vajadzētu būt iespējai valkāt vairāk nekā vienu rotaslietu, bet man patīk spēle
Izaicinājumi netiek vērtēti godīgi! Tagad atceros, kāpēc sākotnēji izdzēsu šo spēli. Tiesneši izvēlas uzvarētāju, ja viņi pat nav izpildījuši īsu un kopā saliktie tērpi ir zvērīgi. 😳
Es piešķiru tam 3 zvaigznes, jo vienmēr, kad es ļoti cenšos, tas man dod 3/10. Arī es nezinu, kāpēc, bet kad es spēlēju šo spēli ārpus mājas 🏡 man ir 1 iespēja valkāt, un es nospiedu, tas negāja uz modeli. Bet tā joprojām ir laba spēle. Es ieteiktu nepievērst uzmanību partitūrai beigās un spēlēt to savā mājā 🏡.
Jauka spēle, labāka par Covet Fashion, jo jūs varat palielināt savu monētu skaitu, skatoties dažas reklāmas. Plašāks scenāriju klāsts būtu bijis jauks izaicinājums. Kas attiecas uz reklāmām; uzmanība jāpievērš reklamēto lietotņu (spēļu) kvalitātei. Slikta grafika (reklāmas) un, ņemot vērā faktu, ka jūsu auditorijā ir bērni, vardarbības līmenis dažās no šīm reklāmām ir satraucošs. Dažas lietotnes izskatās jauki, bet atšķiras, kad lejupielādējat, dažas reklāmas novirza jūs atpakaļ uz Play veikalu, kas ir kaitinoši.
Jauki, ka tas ir smuki, un jūs varat padarīt savu modeli jebkuras krāsas ādas toni, ko vēlaties. Es domāju, ka tas ir jauki, un jūs varat dot viņiem jebkādas drēbes, kuras jūs varētu dabūt mini grima kurpes jakas oho, tā ir vienkārši jauka spēle, es nezinu, ko teikt, tas ir vienkārši jauka spēle
Spēle bieži sasalst, galvenokārt (biežu) reklāmu laikā, bet arī tad, kad atlasāt vienumus vai mēģinot iesniegt izskatu. Kad tas beidzot nolemj ielādēt, esmu atradis sevi viena pieskāriena attālumā no naudas iztērēšanas, kuru es nevēlējos tērēt spēlei. Tas man bieži dod atšķirīgus apģērbus nekā tas, ko biju izvēlējies, atgriežoties pie "saglabātā" izskata. Man nepārtraukti tiek piedāvāts pārskatīt spēli, kad es to jau esmu izdarījis. Kādēļ arī spēlei pievienot ādas jaku, ja katru reizi, kad tā tiek lietota, tā saņem 2*
Laba spēle, taču tā laiku pa laikam sasalst, tāpēc novērsiet problēmu
Man šī spēle ļoti patīk, bet problēma ir tāda, ka kleita nav tik laba, tāpēc es dodu 4 zvaigznes
Es nevaru pabeigt vienu modeļa apģērbšanas kārtu un pievienot uznirstošos logus
Labi
Tas ir labi, bet tajā ir dažas kļūdas. Lūdzu, izlabojiet to
Рыбалка и жизнь Спортивные игры fyha
Man ļoti patīk šī spēle, bet tā ir sākusi sastingt. Esmu mēģinājusi ar to strādāt, bet padodos. Lūdzu, izlabojiet šo. Es gribētu turpināt spēlēt. Labi, tagad ir 2021. gada 14. oktobris, un es esmu pārinstalējis spēli. Es redzu, ka kaut kas ir mainījies. Tagad esat ieslēdzis taimeri, lai gandrīz vairs neskatītos reklāmas, lai iegūtu drēbes. Jums ir jātērē monētas - nav pietiekami daudz laika, lai skatītos reklāmas. Spēle tagad ir sūdīga. Jūs aizvadīsiet jautru relaksējošu spēli un pārvērtās par steidzīgu, slikti nostrādātu putru.
Kad es pirmo reizi sāku, tas bija diezgan jautri. Gandrīz viss maksā naudu, ko viņi jums nedod, ja vien jūs nemaksājat 10 dolārus.
Mīlestība šajā spēlē palīdz man atraisīt manu radošo pusi
👍👍👍
นักออกแบบแฟชั่นนานาชาติ RPG lcrr
Briesmīga pieredze!!! Tikai nūjas, un es neiesaku šo lietotni. Sūdzas: - Tam ir jauki tērpi vairāk nekā 1000 monētām. (Ja varat to nomainīt uz 100–1000 monētām, lai iegādātos kleitas, tas būtu jauki) — pēkšņi parādās reklāmas. - Un visbeidzot, "Stila izaicinājumi" ir bloķēti. Komplimenti: - Outiti ir jauki. - Norāda, ko jūs iegūsit tieši pirms izskata iesniegšanas, lai pirms atkārtotas iesniegšanas varētu atgriezties pie pārveidošanas. - Visbeidzot, katra izaicinājuma beigās jūs nopelnāt monētas.
Man ļoti patīk šī modes spēles lietotne, iespējams, man ir vislabākā, vienīgais, kas man nepatīk, ir tas, ka visas matu krāsas nevar iegūt bez maksas
Es to būtu novērtējis ar 5 zvaigznītēm, taču pēc daudzu drēbju iegādes pēkšņi tās vairs nav..lūdzu, vai jūs varētu palīdzēt novērst šo problēmu, tas ir tik nomākta... Es vienmēr esmu izmantojis lietotni dis jau ilgu laiku un mēģināju atjaunoju spēli, bet bez rezultātiem...Es mēģināju to atjaunot, bet teikts, ka vairs nav ko atjaunot
Viegli spēlēt, patika dažādi stili un krāsas apģērbā, apavos, grimā, frizūrās utt. Un jūs to varat iegādāties, nevis kā citas lietotnes, kuras vēl ir jāiegādājas, lai atbloķētu stilu. Bet šī lietotne ir jauka! Vajag tikai monētu, lai iegādātos...Es tikai ceru, ka nebūs jāatver interneta pieslēgums, lai atskaņotu nākamo modeli.
Pēc atjaunināšanas mans skapis atkal ir tukšs! Tikko noskatījos visus stulbos papildinājumus par velti! Es ienīstu jauno atjauninājumu
Man patīk šī spēle! Man patīk stili, mati, grims un tas viss. Es dievinu stāstus, kas iet kopā ar modeļiem, un man īpaši patīk pati spēle. Man tomēr vajag vairāk pašspēles līmeņu. Es neesmu liels vairāku spēlētāju spēļu cienītājs, taču man patīk, ka šī iespēja ir pieejama. Es vienkārši esmu mantkārīgs un vēlos spēlēt vairāk līmeņu!
Būtu ideāli, bet pārāk daudz kliņķu un paužu šajā spēlē. Izstrādātājiem ir jāpadara spēle vienmērīgāka. Man īpaši nepatīk atjauninātā versija.
Intl Fashion Dress Up Stylist રોલ પ્લેઇંગ yccz
Intl Fashion Dress Up Stylist Hry na hrdinov ubt
Tas ir jautri, un es priecājos, ka viņi beidzot ievieto jaunu saturu. Es mēdzu to spēlēt dažus gadus atpakaļ, un nebija daudz, ko izmantot "drēbju" ziņā. Dažas lietas ir pat neglītas. Bet tie ir dramatiski mainījušies. Tātad tas ir labi. Kopumā lieliski! Tā nav iekāre, bet tomēr diezgan jautri!
Patika, līdz lietotne turpināja sastingt.
Laba ideja, būtu jautri, taču tā ir pārāk koncentrēta uz reklāmām un ārkārtīgi neglīta. Lai iegūtu jebkuru apģērbu, jums ir jānoskatās 2–3 reklāmas, tāpēc, ja vēlaties vairāk iespēju, jums, iespējams, būs jānoskatās, piemēram, 12 reklāmas, lai izveidotu vienu līmeni. Turklāt reklāmas bieži pārtrauc spēli. Man viņiem ir aptuveni 50% iespējamība, ka spēle avarē katru reizi, kad skatos reklāmu. Tāpēc jums ir jāskatās reklāmas, lai paveiktu daudz ko citu, izņemot to, ka reklāmas satriec spēli, tāpēc līmenis jāsāk no jauna. Neiesaku šo spēli.
neviens videoklips netiek ielādēts, un tas turpina karāties
Esmu tik dusmīga par šo spēli. Ikreiz, kad es pieteicos, tas sasalst un atgriežas mana tālruņa galvenajā ekrānā. Es to neesmu spēlējis kopš tā instalēšanas, lūdzu, atrisiniet sasodīto problēmu
Skaista grafika, labi izstrādātu tērpu un aksesuāru klāsts, nav nepieciešams iegādāties monētas, lai pārvietotos uz augšu. Bet tas ir kļūdu magnēts!! No brīža, kad to lejupielādēju, ekrāns sastinga, pēc tam pēc spēles atkārtotas atvēršanas tā avarēja. Tas turpināja to darīt pastāvīgi. Kļuva apgrūtinoši turpināt. Rediģēts: tas arī izdzēsa zābaku pāri pēc tam, kad biju tos iegādājies. Atinstalēta. Lūdzu, izlabojiet kļūdas. 2☆