(Android/iOS) Grow Castle - Tower Defense kodeerib piiramatult kalliskive
Feb 20, 2022 2:15:53 GMT -5
Post by nofvestcascaris on Feb 20, 2022 2:15:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib piiramatult kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Kui ma saaksin negatiivsed 5 tärni, siis ma ei laadiks seda rumalat mängu alla, välja arvatud juhul, kui te ei taha kaotada aastatepikkust edu, kuna teid magamise ajal ilma põhjuseta keelatakse, ma pole kunagi petnud ja ometi märgitakse mind kui petturit. ja seal pole absoluutselt mingit tuge, nad ignoreerivad siin teie sõnumit abi saamiseks, te ei saa isegi postitada abipalvega sõnumit, kui teie asi on redditis keelatud ja moderaatorid ei vasta dm-idele ja nad ignoreerivad teie kirju , samuti. aastate edu kaotatud, sest loll mäng lihtsalt keelab su juhuslikult.
Mäng on ok, kuid natuke rohkem õpetust (valikuline) oleks tore. Kustutasin mängu pärast seda, kui mu telefon suri ja automaatne salvestamine ilmselt ei säästnud mängutunde (ja tundide kaupa) ning 2,5-dollarise ostu. See kõik oli kadunud. Aga see on hea.
Kõigi aegade parim kaitsemäng, disain on lihtne, mäng on lõbus, funktsioonid on head ja eriti selle mängu suurus on alla 50 MB. Lihtsad ja lõbusad mängud, kus on vaja vaid natuke mälu ja me ei pea maksma, et võita, seega on see kõigi aegade parim mäng. Aitäh arendajale! Kuid mõne inimese jaoks on see mäng üsna igav, sest see võidab lihtsalt mõningaid laineid, laineid ja laineid. Palun lisage siia mõned funktsioonid või strateegia, et inimesed peaksid võitmiseks mõtlema või kasutama oma taktikat.
Soovitan seda mängu soojalt, kuid tahan teid hoiatada paari asja eest, mis tõenäoliselt panevad paljud inimesed alguses sellesse tulemast eemale. Kahjuks pakub see mäng teile müüa KÕIK pärisraha eest, isegi aega automaatseks mängimiseks. Kõige hullem on see, et minu arvates pole olemas "täisversiooni" või midagi sellist. Igatahes olen peaaegu 1000. tasemel, ilma probleemideta. Tundub, et see on enamjaolt tühimäng, mis on hea ja lõbus. Väljakutse on liiga suur, vaadake kui suur....
Vähem hea graafika ja mõne aja pärast muutub see boaring.not mis tahes uus täiendatud tasemele.
Parim mäng kunagi peaks tegema rohkem asju meisterdamisega, kuid see on soovitus, mis mulle pähe tuleb
Tehke palju tööd, server ei loo enam ühendust. Ei saa salvestada/laadida, poodi, draakoni- või põrgurežiime juurde pääseda.
30.12.2020 kuni 14.01.2021 mäng ei töötanud. Nüüd nad parandasid selle ära, kuid nad ei ole tagastanud mu raha nende ajapiiranguga asjade eest, mida ma neilt ostsin ja mida kasutada ei saanud, nad ei vastanud isegi mu meilile. Mäng on hea mäng, kui see töötab, kuid ärge kulutage sellele raha, sest kui see puruneb, ei saa te raha tagasi, ja see katkes 2 nädalat. Põhimõtteliselt võtavad nad raha asjade eest, mida nad ei luba pakkuda.
Suurepärane mäng! Vastate alati ja arvestate uute arvustustega. Te arendajad olete tõesti töökad!
Mul on seda mängu mängida väga lõbus, kuid draakonid on liiga rasked
Tasuta alla laadida Hungry Shark Evolution + MOD APK Android! Laadige tasuta alla APK, DATA ja MOD täielikud Android-mängud ja rakendused
Mäng oli alguses tõesti lõbus, kuid tasemeid on nii raske ületada, et hakkab tõesti igav. Sa pead meeletult lahingut mängima ikka ja jälle ja uuesti, et proovida võita ühte uut lossi. See on üsna tühine mäng. Mängisin seda paar nädalat, kuid desinstallin, sest see pole enam lõbus.
Miks te pidite lattide vanast efektist lahti saama, see oli väga hea, sellepärast tegite lati kalliks, see oli väga hea aga 3 võib-olla 5 kui vana efekt tuleb tagasi
See on nauditav mäng. Soovitan seda kõigile võrguühenduseta ja võrgumängijatele
See on lõbus, kuid versiooniuuendused on liiga kallid. Mulle meeldis see, kui see veel ei olnud, nii et palun parandage see, sest mäng on nüüd peaaegu võimatu ja pole enam lõbus.
Ma ei tea, mis juhtus ja ma ei saa oma edusamme salvestada, see ütleb alati "ühendusviga, palun taaskäivitage mäng" ja nüüd kaotasin oma 5 punkti ja 2000 laine ja palju muud, ma loodan, et see parandatakse. Ma tõesti armastan seda mängu. Olen seda mängu mänginud 16-aastaselt ja nüüd olen 19. Sa tegid suurepärast tööd. Aitäh.
Tore mäng. See on hea ajaraiskamine ja lõbus, kui sul on igav (tõenäoliselt olen mina xd). Mängisin seda oma vanas tahvelarvutis umbes 2 aastat tagasi. Mulle meeldivad ülemused ja graafika on paigas. Soovitan seda kindlasti mäng ja usalda mind, see mäng ei vea sind alt😃!!Nii et ärge kõhelge ja alustage nüüd tasuta mängimist.(Kas see olen mina või kõlab see nagu reklaam?).Ja jätkake samas vaimus!!! !!
Kasvatage lossi arendajaid, kaotasin edu pärast mängu kogemata kustutamist, varundasin oma andmed ja tean, millist Gmaili kasutasin mängu varundamiseks, kuid iga kord, kui proovin seda laadida, teatas mäng mulle, et mängust ei leitud varukoopiat. server. Palun aita mind..
Lae Days Bygone.4 - viimane versioon
loll vali kangelane mäng ei kao kuhugi ja tundub, et ma ei saa võitu, olen 40 minuti peal ja pean mängu jääma, et see alla läheks. ei saa mängida, kui pole parandatud. peale kõige muu on see korralik mäng selle põhjal, mida olen sellest näinud.
Näita rohkem all over the world for nearly limitless creative fun Competitive Tower Defense: Build defenses and race to destroy your opponents' in up to
Oli lõbus, kuni kaotasin kõik oma edusammud täiesti tühjalt kohalt. Mul oli salvestamine seotud mu Google'i kontoga ja seadistatud automaatseks salvestamiseks, olenemata sellest, millises võrgus ma olen, ärkan täna üles ja näen, et kõik mu edenemised on lähtestatud ja iga kord, kui proovin salvestamist laadida, ütleb see lihtsalt, et ei saa serveriga ühendust. [Edit] on just uuesti installitud ja ikka ei pääse oma salvestusele juurde. (Edit2) saatis dev b4-le arvustuse meili teel ja pärast seda, kui nad vastasid arvustusele, küsides konkreetset teavet, oodates vastust kas
Pole lahe, kui muudate grupimängija limiidi 20-ks, kas saate mängu panna rohkem kui 20 mängijat
See on lõbus, kuid pärast 1000 taset on see lihtsalt puhas jahvatamine. See on korduv. See vajab uusi tegelasi, et muuta see huvitavamaks, kui loote tuuma, keskendute telefoni automaatse kordusrežiimile jätmisele, et saaksite oma tegelasi teisele tasemele tõsta.
Et laadida Zombie Idle Defense Android App sa peaks tegema mõned juhised. Esiteks, sa peaks võimaldama ... Lae alla Wild Castle TD - Grow Empire APK
Väga hea mäng ilma reklaamideta, üldiselt lõbus, ma tulen alati selle mängu juurde tagasi
See pole tegelikult tühimäng, edasiminek on puhtalt lainepõhine ja mäng nõuab 2/3 oma sissetulekust teenimiseks reklaame. Lõpuks ulatub see nii kaugele, et ilma reklaamide lisatuludeta on peaaegu võimatu edasi liikuda.
Sunnitud mängima suvalist minimängu, ilma võimaluseta seda sulgeda ja te ei saa mängu jätkata enne, kui olete õigesti arvanud h Mis on loll, sest pärast kahte valet arvamist saate taimeri enne järgmist arvamist, nii et pika jutuga ärge tehke seda raisata raha sellele mängule
Andmeid ei saa seadme vahetamiseks salvestada.
See mäng vajab liiga palju võrguaega...Kas teil on aimugi, kui igav on lihtsalt laine järel laine järel vaadata, tuhandeid kui mitte kümme tuhat laineid, kõik tuleb teha võrgus. See on äärmiselt igav. See mäng pakub ZERO võrguühenduseta funktsiooni, mis on korduva põlluharimise mängu jaoks tohutu nõrkus. Samuti "vajadus välja selgitada, kus teemant" peatab makrovoo bluestackis. Miks kasutada makrot? Kas sa tõsiselt arvad, et mul on aega sama animatsiooni kümne tuhande laine vaatamiseks? Kas sa teed mind nalja?
lärmakas mäng
Grow Castle - Tower Defense Pelihalli aczg
Ma armastan seda. Esiteks on tõesti lõbus kõike lihtsalt uuendada ja mulle meeldivad gildid ja kaart, kus saate kolooniaid luua.Inimestele, kes seda vihkavad selle kordumise pärast, kas pole iga mäng korduv?! Jätka samas vaimus! Soovitaksin võib-olla veel mõnda asja linnas, sest nüüd on ainult mõned inimesed, keda te palkate kogu päeva kaevandama, ja mõned hooned nagu sepikoda ja turg. Nagu tee see "külapärasemaks"
Music Tower Defense APK - Latest version 1.0 - Android Apps Game
Päris hea mäng, aga natuke rohkem kangelasi (ja ma kaotasin oma edu:(
Viimati mängisin GrowCastle'i umbes aasta tagasi, välja arvatud viimased päevad. Mulle meeldivad paljud uued funktsioonid ja isegi muudatused, kuid "Põrgurežiim" oli alati kuld- ja XP-farmirežiim ning seda on rumalalt nördinud. Kui lisate selle täiendava sammu, siis veel hullem, kui mängija valib 3–5 valikuvõimaluste taset, ja veelgi hullem, raskendab täpse figuuri saamist ja ei salvestata profiili, mis töötab... noh, see on lihtsalt prügikast. Te ei saa minult enam mikrooste ega reklaamide vaatamisi!
... Dave was an Air Force officer and led a variety of defense science and ... Näitusega kaasneb raamat "Castle in the Air - Jewellery from Estonia
See on väga sõltuvust tekitav tornikaitsemäng, millel on palju mänguvõimalusi, tegelasi, elemente, versiooniuuendusi jne. Selles mängus on väga lõbus lihvida ja see tasub palju ära. Ma ei kahetse, et selle mängu sain, kuid ma soovin, et seal oleks jääelemendi lossi torn, kahur. Peale selle ma armastan seda mängu ja ootan põnevusega uusi uuendusi! 👍
See mäng on fantastiline, kuid 1v1 pole saadaval, lisage see funktsioon minu sõbrale kohandatud, kontrollige, kas mu loss on suurepärane
Näen uusi täiustusi ja ka mitte F2P jaoks. Uued funktsioonid, nagu kangelase lisamise pesa, on pisut tasuvamad. Loodan, et nad lisasid midagi, mis aitaks teistel mängijatel sellega konkureerida, kuna sellest saab pay2win. Samuti märkasin, et põrgusarv on muutunud, kuid aarepesa puudumise tõttu on see endiselt kasutuskõlbmatu. Teised kangelased on endiselt tähtsusetud nagu Succubus, loodan, et nad saavad paremaid oskusi ja edutamist. Lõpuks tähetabel, mul on hea meel, et see pole veel lõppenud. Jätka sama ja ole turvaline [Redigeeri: 4 tärnist 3 tärnini]
Alguses hea lihtne lossikaitse, kuid raskustes rambid kiiresti, et olla ilma rahata mängimatu.
Mängus on palju torne, mis on kasulikud, vinge mäng ja suurepärane mäng
Grow Castle - Tower Defense Árkádjátékok zmes
Choosing the right weapons is the key to any successful defense tactics in defense legend. Let's grow the castle, arrange the heroes,
Niggit
Ma armastan ja naudin seda mängu ning annaksin sellele 5 tärni, kui see oleks vähem tipptasemel. Olen kuulnud oma gildi kuuluvatelt inimestelt ja teistelt lahkarvamustega tegelevatelt inimestelt, et sellel mängul puuduvad preemiad ja stiimulid madalama tasemega mängijatele ja neile, kes ei kuluta palju raha. Ma ei soovita parimate mängijate preemiate vähendamist, vaid pigem *mis tahes* oluliste preemiate lisamist mängijatele, kes jäävad väljapoole parimat 1000 mängijat (ja lisaks vigade kulutajatele). Usun kindlalt, et see mäng on suurepärane ja rohkem inimesi tuleks kaasata ja premeerida.
Väga hea mäng.
Need #$*% juhid väidavad, et neil on pilvmälu ja see on täielik $&@*. Süsteem teeskleb, et salvestab teie andmed pilve. Kui taotlete oma salvestuse laadimist, teeskleb see andmebaasi päringut ja teatab, et salvestust ei leitud. Google Play peab selle härja *#@$ kelmuse sulgema! Ostate rakenduses ja teil pole võimalust seda endale jätta, kui peate nende võltspilvesalvestuse tõttu uuesti installima! Arendajad tuleks üles seada ja kelmuse eest avalikult maha lasta!
Hästi tehtud, Raon. Ja ma loodan, et kõigile meeldib seda mängida🤗
Vabandust, aga mis mõtet on ehitada seina koos arhitektiga, kui ülemus hüppab lihtsalt üle selle neetud asja ja ma mõtlen, et isegi mitte sekundilist viivitust ei tohi lihtsalt teie seinale näkku lüüa. Nii et jah... 3 tärni bossi Spidermani tegemise eest. Ka igale uuele mängijale, kes seda loeb, on see hea mäng, ärge unustage selle ühe mehe kommentaare, kes ütleb, et ta maksab võita, saate kangelase ja esemega tõsta maksimaalset teemandi väärtust ning saate tasuta teemante orkide kaevuritelt (orjadelt) ja tasemetelt. , pole vaja nende peale raha kulutada.
Tõesti sõltuvust tekitav, kuid mõne aja pärast kordub. Võiks rohkem kasutada
Sand Balls - Puzzle Game Puzzle glf
Grow Castle - Tower Defense Arcade msrq
Olen seda mängu mänginud 3 nädalat ja see meeldib mulle, ma hindan seda 5 tärniga. Peaksite seda proovima